Spoločnosť

Bezpečné osvetlenie zabezpečí LED reflektor

Nedávno sme sa rozlúčili s výrobou klasických žiaroviek, ktoré nám slúžili dlhé desaťročia, pretože ich nahradili moderné svetelné LED zdroje. Súčasnosť si vyžaduje, aby sme sa zaoberali dopadmi našej činnosti na životné prostredie, lebo ho znečisťujeme stále viac a to bude mať katastrofálny dopad na budúcnosť planéty a ďalšie generácie. Vedci robia všetko preto, aby na trh presadili výrobky, ktoré sú úsporné, šetrné k životnému prostrediu, ale s porovnateľným výkonom a dlhou životnosťou.

svietiaca žiarovka

Medzi najnovšie v oblasti osvetlenia patria LED svetlá, tie sa už vo veľkom využívajú všade, kde sa doposiaľ svietilo klasickými žiarovkami. Navyše, ich variabilnosť je taká široká, že bez problémov nimi osvetlíte aj miesta, ktoré doteraz driemali v tme. LED svetelné zdroje sa predávajú ako žiarovky, reflektory, pásiky, panely či trubice. Dajú sa kúpiť v bielej teplej farbe, v studených alebo neutrálnych odtieňoch, ale aj farebné so systémom stmievania či plynulým prechodom z jednej farby do druhej. Tieto vlastnosti majú hlavne LED pásiky, ktoré sa vďaka lepiacej zadnej strany dajú jednoducho prichytiť takmer všade.

Reflektory sú svietidlá, ktoré majú veľký výkon, a preto ich využívame na osvetlenie prevažne exteriérových priestranstiev ako sú parkoviská, hospodárske dvory, garáže, ale aj veľkých reklamných plôch, výkladov, billboardov a podobne. LED reflektor, ktorý nahradil 600W halogénový reflektor, má výkon 100W a je vybavený COB čipom značky GENESIS. Tento led reflektor 100w https://www.ledprodukt.sk/led-reflektory/121-led-reflektor-100w-genesis výrobok sa dá použiť do interiéru aj do vonkajšieho prostredia všade tam, kde doposiaľ slúžili halogénové svietidlá. Reflektor má životnosť až 50 tisíc hodín, je vyrobený z kombinácie hliníka a tvrdeného skla, príkon je 100W, jeho vyžarovací uhol dosahuje až 120° a je schopný prevádzky pri teplotách od -30 až do +50°C.

led-reflektor-10w-5500k-cierny

LED reflektormi si posvietite aj tam, kde bola doteraz tma a vďaka intenzite svetla uvidíte všetko, čo sa pred ním mihne. Je teda výbornou voľbou na to, aby ste sa cítili bezpečne.