Spoločnosť

Silné tabletky na erekciu alebo vieme si pomôcť aj inak?

Pod vplyvom mnohých faktorov sa kvalita erekcie u mužov s pribúdajúcim vekom môže meniť. Škodlivými faktormi sú nezdravý životný štýl, narušená psychika, organické ochorenie alebo znížená hladina testosterónu spoločne so zníženým mužským libidom.

Problémy so slabou erekciou alebo s tým, že sa nám do „toho“ proste nechce, samozrejme môžu byť len dočasné a byť následkom únavy. Horšie je to ale v prípade, ak sa s týmto stavom stretávame čoraz pravidelnejšie a trvá to už niekoľko mesiacov. Práve vtedy je najvyšší čas navštíviť odborného lekára, čo by vedel určiť presnejšiu príčinu a veci, ktoré by ste vo vašom prípade mali postúpiť k náprave. Môže ísť napríklad o obmedzenie niektorých nezdravých vplyvov vo vašom živote a naopak snahu začať sa viac hýbať, športovať a zdravšie sa stravovať.

socha, turistka

Od návštevy lekára však mnohí muži takisto očakávajú, že im predpíše známu viagru, prípadne cialis a podobné liečivá, čo dokážu priniesť okamžitú erekciu. Ich účinok spočíva v tom, že konkrétne látky v tele roztiahnu cievy a zapríčinia sa pod silné prekrvenie penisu, k čomu je ale potrebná stimulácia. Teda niečo, čo prinesie úvodné vzrušenie.

  • Aby vám však odborný lekár podobné tabletky predpísal, musí vám stanovať erektilnú dysfunkciu.

Nie je ešte isté, či vo vašom prípade nepomôže zmena životného štýlu a životosprávy. Zbaviť sa stresov, začať sa viac hýbať, jesť zdravšie a žiť v harmónii bez cigariet, antidepresív a alkoholu. Veď to poznáte.

ženské telo

V takomto prípade sú však voľne dostupné lieky na erekciu na prírodnej báze s obsahom účinným látok, ktoré zvyšujú libido, výkonnosť a pomáhajú k celkovo lepšej kondícii. Starajú sa totiž o zdravú hladinu testosterónu v tele. Zvyšujú libido, prirodzenú chuť na sex a spolu s tým sa vedia účinne podpísať pod skvalitnenie erekcie a jej intenzitu. Navyše u nich nie sú známe žiadne vedľajšie účinky ako v prípade farmaceutických či generických liečiv.